Lisa Hallberg mot en ny säsong

Sommarvärvningen som slog väl ut. Ovetande hade ingen kunnat ana att Lisa Hallberg haft ett uppehåll något år från fotbollen. Efter att hon blivit spelklar till andra höstmatchen där hon debuterade med ett inhopp från bänken kunde man ändå se att det skulle bli en stor tillgång.

– Ja, det märktes direkt, säger sportchef Tobias Johansson och fortsätter; Lisa bidrog stort till den fina hösten vi sedan hade och det är nu jätteskönt att hon kommer vara med oss från start 2025.

Bäckalunds IF är moderklubben för Lisa.  Efter spel i Mallbacken och Torsby anslöt hon alltså under sommaruppehållet 2024 till Karlstad Fotboll. En verkligt allround spelare som fick agera lite ”hjälpgumma” i truppen denna höst. Det blev inledningsvis matcher på det centrala mittfältet men efter att Hana Rioflorido blivit indisponibel (lårskada) vikarierade hon på ett mycket säkert och rejält sätt som vänsterback. En dröm för en tränare.

Lisa är själv smått förvånad när hon summerar sin comeback men vill där också framhålla den fina atmosfären som funnits på Våxnäs;

– Jag blev så himla bra bemött av både tränare och spelare när jag kom till klubben mitt i säsongen. Ett otroligt härligt lag både på och utanför planen. Spelmässigt gick det ju bättre än förväntat och nu ser jag verkligen fram emot säsongen 2025 – från start!